2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ξηρής Ωρίμανσης (Artemisia Spices)

Στις 18 Μάρτιου 2018, το κρεοπωλείο μας πήρε μέρος στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ξηρής Ωρίμανσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Athens Zafolia Hotel.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την εταιρεία Artemisia Spices.

H διάκριση που λάβαμε ήταν η 4η θέση πανελληνίως.

Το κομμάτι που επιλέξαμε για τον διαγωνισμό ήταν από σπαλομπριζόλα ελληνικού μοσχαριού από τα βουνά της Ανάβρας Αλμυρού.

Ο παραγωγός του μοσχαριού ήταν ο κ. Παπαδημουλάς ο οποίος είναι εγκεκριμένος παραγωγός βιολογικής καλλιέργειας (ΔΗΩ).

Τα 3 κομμάτια ελληνικής μοσχαρίσιας σπαλομπριζόλας με τα οποία πήραμε μέρος στον διαγωνισμό.

 

Η παρουσίαση του κρεοπωλείου μας στον 2ο πανελλήνιο διαγωνισμό Ξηρής Ωρίμανσης.
Η κριτική επιτροπή του 2ου πανελλήνιου διαγωνισμού Ξηρής Ωρίμανσης (μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας). Από δεξιά προς τα αριστερά: Στέλιος Δίγκας, Μυρσίνη Λαμπράκη, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.