Μοσχάρι μακράς ωρίμανσης (το ελληνικό Dry Aged)

Με γνώμονα τη διατήρηση της άριστης ποιότητας των κρεάτων μας και την ανάγκη για νέες γευστικές απολαύσεις φέρνουμε πρώτοι στην περιοχή μας το θάλαμο ωρίμανσης Dry Ager.

Ο θάλαμος Dry Ager απομακρύνει με φυσικό τρόπο την υγρασία και διασπά τους συνδετικούς ιστούς του κρέατος. Με τη μέθοδο της ξηρής ωρίμανσης το κρέας γίνεται πολύ τρυφερό κι αποκτά μια βαθειά και γλυκύτερη γεύση.

Το ελληνικό μοσχάρι μακράς ωρίμανσης διατίθεται στο κρεοπωλείο μας στη Μακρακώμη, καθώς και σε όλη την Ελλάδα με τις απόλυτα ασφαλείς αεροστεγείς συσκευασίες.

Κρατάμε την ποιότητα,
απογειώνουμε τη γεύση!

Προβάλλονται και τα 3 αποτελέσματα

Προβάλλονται και τα 3 αποτελέσματα