Τα κομμάτια του μοσχαριού

Ελιά (λαιμός): βραστό και όλα τα μαγειρευτά και νόστιμος κιμάς.

Μπριζόλες (σπονδυλική στήλη): κάρβουνο, μαντέμι και αντικολλητικό τηγάνι. 

Σπάλα (ωμοπλάτη): μαγειρευτό και κοκκινιστό λεμονάτο. 

Κότσι (άκρη ποδιών): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.

Ποντίκι (κότσι χωρίς κόκκαλα): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.

Οσομπούκο (κότσι κομμένο σε ροδέλες): στην γάστρα και όλα τα μαγειρευτά. 

Στήθος: νόστιμος κιμάς.

Λάπα (κοιλιά): νόστιμος κιμάς.

Σιδηρόδρομος (στηθοπλευρές): γιουβέτσι και βραστό.

Κιλότο (μπούτι): κοκκινιστό και λεμονάτο στην κατσαρόλα.

Νουά (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.

Στρόγγυλο (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.

Ουρά (μυς στο μπούτι): ψητό κατσαρόλας και κιμάς.

Τρανς (μυς στο μπούτι): σνίτσελ και κιμάς.