Τα κομμάτια του χοιρινού

Σπάλα: στην κατσαρόλα και στην γάστρα.

Κότσι: στον φούρνο, σε λαδόκολλα και στην γάστρα (το ψήσιμο στον φούρνο εξαρτάται από το βάρος του κρέατος, δηλαδή ένα κότσι ενός κιλού θέλει περίπου μία ώρα στον φούρνο. ενάμιση κιλού περίπου μιάμιση ώρα κλπ).

Πανσέτα: ψήσιμο στα κάρβουνα.

Μπούτι: ολόκληρο στον φούρνο.

Ψαρονέφρι: μαγειρεύεται καλά με όλους τους τρόπους, κατσαρόλα και τηγάνι.

Μπριζόλες: κάρβουνα και γκριλ.

Μπριζόλες λαιμου: στα κάρβουνα.

Σπαλομπριζόλες: στα κάρβουνα ή στον φούρνο (η ώρα για το ψήσιμο είναι σχετικό και είναι ανάλογη του βάρους, μια μπριζόλα 250γρ. θέλει για παράδειγμα 12-15 λεπτά στον φούρνο).

Κόντρα μπριζόλες: αντικολλητικό τηγάνι.