Μοσχάρι Ξηρής Ωρίμανσης (το ελληνικό Dry Aged)

Τι σημαίνει Ξηρή Ωρίμανση (Dry Aging) με δύο λέξεις:

Τρυφερό και Γευστικό μοσχαρίσιο κρέας.

H πιο ολοκληρωμένη πρόταση για να απολαύσετε μια ελληνική μοσχαρίσια μπριζόλα ξηρής ωρίμανσης (Dry Ager) βρίσκεται στο κρεοπωλείο μας.
Κι επειδή μας κάνετε καλύτερους, φέτος το Πάσχα σας κάνουμε ΔΩΡΟ ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο ακριβείας* ώστε να ψήσετε τις μπριζόλες σας σε όποιο βαθμό ψησίματος επιθυμείτε. Επίσης, μαζί με την μπριζόλα ξηρής ωρίμανσης (Dry Ager) μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική αργεντίνικη σάλτσα Chimichurri (παραγωγής μας) και αρωματικό βούτυρο (παραγωγής μας).

*Η προσφορά ισχύει για αγορές μοσχάρι ξηρής ωρίμανσης (#dryager) άνω των 50€.

Με γνώμονα τη διατήρηση της άριστης ποιότητας των κρεάτων μας και την ανάγκη για νέες γευστικές απολαύσεις φέραμε πρώτοι (Ιούνιος 2017) στην περιοχή μας το θάλαμο ωρίμανσης Dry Ager.

Με τη μέθοδο της ξηρής ωρίμανσης το κρέας γίνεται πολύ τρυφερό κι αποκτά μια βαθειά και γλυκύτερη γεύση. Ο θάλαμος Dry Ager απομακρύνει με φυσικό τρόπο την υγρασία και διασπά τους συνδετικούς ιστούς του κρέατος.

Το ελληνικό μοσχάρι ξηρής ωρίμανσης διατίθεται στο κρεοπωλείο μας στη Μακρακώμη, καθώς και σε όλη την Ελλάδα με τις απόλυτα ασφαλείς αεροστεγείς συσκευασίες.

Κρατάμε την ποιότητα,
απογειώνουμε τη γεύση!

Προβάλλονται και τα 3 αποτελέσματα

Προβάλλονται και τα 3 αποτελέσματα