
Τα κομμάτια του μοσχαριού
Ελιά (λαιμός): βραστό και όλα τα μαγειρευτά και νόστιμος κιμάς.
Μπριζόλες (σπονδυλική στήλη): κάρβουνο, μαντέμι και αντικολλητικό τηγάνι.
Σπάλα (ωμοπλάτη): μαγειρευτό και κοκκινιστό λεμονάτο.
Κότσι (άκρη ποδιών): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Ποντίκι (κότσι χωρίς κόκκαλα): σούπα, βραστό και όλα τα μαγειρευτά.
Οσομπούκο (κότσι κομμένο σε ροδέλες): στην γάστρα και όλα τα μαγειρευτά.
Στήθος: νόστιμος κιμάς.
Λάπα (κοιλιά): νόστιμος κιμάς.
Σιδηρόδρομος (στηθοπλευρές): γιουβέτσι και βραστό.
Κιλότο (μπούτι): κοκκινιστό και λεμονάτο στην κατσαρόλα.
Νουά (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Στρόγγυλο (μπούτι): ψητό κατσαρόλας.
Ουρά (μυς στο μπούτι): ψητό κατσαρόλας και κιμάς.
Τρανς (μυς στο μπούτι): σνίτσελ και κιμάς.